Прикажување еден резултат

OTO OLIVE OIL, 30ml

382 ден

Oto olive oil содржи маслиново масло кое го омекнува церуменот и го олеснува неговото отстранување. Маслото од чајно дрво кое се содржи во препаратот ја намалува можноста за развој на бактериски и габични инфекции во увото, додека витаминот А ја стимулира епителизацијата на иритираната и воспалена слузница на увото. Растворот може да се применува и превентивно за помагање на природниот процес на чистење на увото и ја спречува појавата на церуминозен чеп, особено кај луѓе кои носат слушни апарати, бидејќи токму тие се подложни на создавање на церуминозен чеп.