Доколку имате состојба поради која ви е препорачан  зголемен внес на витамини и минерали искористете ја нашата специјална понуда од 10% попуст за сите нарачки со износ над  6.000 МКД со што значително можете да заштедите и да обезбедите залихи за подолг период.

Код за 10% попуст: evit10

Сите производи на eVit.mk се регистрирани и одобрени од Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ).

Доставата е бесплатна до сите градови. Нарачките се испорачуваат следниот ден. Во Скопје доставата се врши следниот ден или на датумот и терминот кој сте го одбрале при правење на нарачката, а за останатите градови доставата се врши за 1-2 работни дена.

Витамините и другите додатоци не претставуваат замена на здрава исхрана.

Можете да нарачате и телефонски на 075 44 88 11