НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА

Живеј здраво, купувај паметно е нашето мото. Evit.mk здрава е-продавница. Сите производи на едно место, по достапни цени и секако бесплатна достава.

Со секоја нарачка и за секој купен производ добивате фискална сметка.

Можеш лесно да ги пребараш производите кои ти се потребни. Кога ќе го најдеш производот кој сакаш да го купиш, ги селектираш опциите кои се дадени да се изберат за производот (количина, димензии, боја, вкус). Потоа со еден клик го додаваш производот во својата кошничка. Во кошничката можеш да додадеш онолку производи колку што сакаш да купиш. Откако ќе ја наполниш својата кошничка со сите производи кои си ги одбрал можеш да продолжиш кон процесот на наплата и внесувањето на податоците за доставата. Кога ќе се изврши наплатата ние го припремаме производот за испорака и истиот ти го испорачуваме до врата согласно правилата за испорака.

Доставата е бесплатна за сите нарачки во износ од 800 ден или повеќе во Скопје и сите други населени места и градови.

За нарачки со износ помал од 800 денари се наплаќа трошок за достава од 120 денари.

За сите нарачки со опција плаќање при достава се наплаќа фиксен надоместок од 30 денари.

Доставуваме во сите населени места  и градови.

Доставата во Скопје се врши истот ден за нарачки направени до 11:00 часот.

За нарачки од други градови направени до 14:00 се предаваат на курирската служба истиот ден, и испораката се врши наредниот ден.

Непосредно пред извршувањето на доставата ќе добиете СМС порака во која стои предвиденото време за достава (важи за Скопје)

За останатите градови ќе ве контактира курирската службата за достава со која имаме соработка.

  1. Платете онлајн безбедно и сигурно овозможено од Халк Банка.
  2. Платете на врата при достава во готово.  ( За оваа опција се наплаќа фиксен надоместок од 30 денари)

ЕВИТ во текот на целиот процес на трансакцијата нема никаков увид во бројот, датумот на издавање, датумот на важност, сигурносниот код или било кој друг податок од Вашата платежна картичка, ниту пак има пристап до било какви информации поврзани со вашата сметка во банка. Податоците се внесуваат на веб страната на процесинг центарот кој ги процесира трансакциите за онлајн плаќање.

Нема проблем. Согласно правната регулатива и правилата на Evit.mk потрошувачот има право да ги врати купените производи во рок од 30 дена.

Побарајте поврат со испраќање е-маил на: [email protected]

Средствата ќе ви бидат вратени на истата банкарска сметка која била искористена при плаќањето, или како ваучер (кредит) за следни купувања доколку купувачот го побара тоа.

Можете слободно да не контактирате секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот на телефонскиот број: 075 44 88 11

ПРАВИЛА И УСЛОВИ

ИНФОРМАЦИИ ЗА ДОСТАВА

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ