Хормоналниот дисбаланс е се почеста појава како резултат на динамичниот начин на живеење и кај двата пола. Освен ова, со текот на стареењето на организмот жлездите почнуваат да ја намалуваат својата функција, а поради тоа што хормоните се одговорни за регулирање на голем број процеси во организмот, нивниот дисбаланс предизвикува низа непријатни состојби кои можат да го намалат квалитетот на животот. Сите препарати се на природна база со скоро никаков несакан ефект кои може да го предизвикаат класичните хормонални препарати.

Прикажани 32 производи