Коските и зглобовите се делови од нашето тело кои овозможуваат да се движиме. Овде имате избор на препарати на природна база кои ја намалуваат болката, ги дополнуваат хранливите материи кои се потребни за одржување на здрава структура на коските и зглобовите или делуваат превентивно да не би се појавило нарушување на системот за движење со што би се здржал квалитетот секојдневното функционирање.

  Прикажан 61 производ

  DOC Collagen liquid
  spinner

  DOC Collagen

  1,300 ден4,000 ден
  Изберете опции