Кардиоваскуларен систем е системот во организмот кој е составен од срцето, крвните садови и самата крв. Како транспортен систем ги снабдува сите ткива со потребните хранливи материи, кислород и се она што е потребно да се одржи интегритетот на организмот. Поради улогата што ја има, одржувањето на здравјето на овој систем треба да биде секојдневна одговорност на секој од нас.

    Прикажан 61 производ

    HYPER PROTEIN 9+, 500 g

    2,900 ден