Главоболка е состојба на болка во главата која може да потекнува од разни нарушувања или самата да биде нарушување.
Мигрена е наследен синдром кој се карактеризира со повторувачки силни болки во едната страна на главата придружена со разни фокални нарушувања на нервниот систем, кои се посебно изразени на видот.
Овде може се најдат препарати за олеснување на симптомите на една од најнепријатните состојби.

    Прикажани 7 производи