За се она што го консумираме да се искористи, односно правилно да се апсорбира она што му е потребно на организмот, и од друга страна да се исфрли она што не е потребно клучна улога има здравиот дигестивен систем. Овде може да се најдат препарати кои на различен начин со своето дејство придонесуваат за одржување на здравјето на еден од најважните системи во човековиот организам.

  Прикажани 45 производи

  DOC Mastic
  -8% spinner

  DOC Mastic

  790 ден3,650 ден
  Изберете опции