Депресијата претставува нарушување на мозокот, состојба која во модерното време е се почеста. Се карактеризира со специфични промени во однесувањето и субјективни непријатни чувства. Депресијата мора да ја дијагностицира лекар и строго да се почитуваат советите и препораките за третманот. Никогаш немојте на своја рака да ја третирате.

Прикажани 4 производи