Алергија е хиперсензитивна состојба на организмот кој кога доаѓа во контакт со одредена супстанца-алерген предизвикува бурна реакција на имуниот систем која резултира со симтоми како кивање, чешање. осип на кожата како и отежнато дишење и голтање.

Прикажани 13 производи