Becutan подлоги за повивање

(0 оценки и коментари)

152 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Подлогите за повивање Becutan имаат едноставна и практична примена, која овозможува промената на пелените да се одвива во хигиенски услови. Истовремено ги заштитуваат површините на кои се повива бебето или, пак, на кои престојува подолго време, заради поудобна игра на подот, заради заштита на детското седиште во автомобилот, како и заради заштита на бебешката количка.

Категорија:
Бренд:Alkaloid, Becutan
Сподели:

Подлогите се состојат од надворешна непропустлива заштитна обвивка и од извонредно мек површински слој на кој се поставува бебето. Димензиите на подлогите за повивање Becutan (60 x 90 cm) овозможуваат и нивна ефикасна примена при заштита на душекот на детското креветче. За таа цел, подлогата треба да се постави директно над душекот, под постелнината.

Подлогите за повивање, секако, наоѓаат практична примена во повеќе ситуации од секојдневието:

-при секое повивање првенствено заради обезбедување похигиенски услови во кои се одвива повивањето (особено надвор од дома), заради поголема удобност за детенцето, но и заради заштита на површините на кои се одвива повивањето;

-заради поудобна игра на подот, но истовремено и заради заштита на површините на кои си игра детенцето;

-во автомобилот, заради заштита на детското седиште од несакано валкање;

-при прошетка, заради заштита на бебешката количката, и во услови кога детенцето треба да се положи на некоја површина во надворешна средина.

Пакување:

7 подлоги

Овој производ нема коментари.

Бидете први и оценете го “Becutan подлоги за повивање”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *