Health Aid Pregnazon complete таблети и капсули

1,079 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Идеална формулација, која обезбедува омега-3, ЕПА/ДХА масни киселини, збогатен со оптимални хранливи состојки и фолна киселина кои овозможуваат правилен раст и развој на плодот.

 

Идеална формулација, која обезбедува омега-3, ЕПА/ДХА масни киселини,збогатен со оптимални хранливи состојки и фолна киселина.

ДХА масната киселина придонеусва во одржување на нормална функција на мозокот и одржување на нормален вид. Специјално се формулирани и внимателно избалансирани за да ја обезбедат препорачаната дневна доза на фолна киселина која придонесува за нормален раст на плодот.

Овој производ содржи железо кое ако се зема во преголема количина може да му наштети на вашето бебе. Оваа количина на железо може да предизвика благо вознемирување на желудникот кај лица кои имаат чувствителен желудник.

Состав: Natural Beta Carotene 400μg, Vitamin D (400iu) 10μg, Vitamin E (18,5iu) 12,5mg, Vitamin C 50mg, Thiamin (vitamin B1) 2mg, Ribofl avin (vitamin B2) 1,5mg, Niacin (vitamin B3) 10mg, Vitamin B6 5mg, Folic Acid 400μg, Vitamin B12 3μg, Biotin 75μg, Pantothenic Acid 3mg, Vitamin K 37,5μg, Calcium 62,5mg, Iron† 20mg, Magnesium 75mg, Zinc 7,5mg, Iodine 75μg, Copper 0,5mg, Selenium 27,5μg, Fish Oil 300mg, which Provides: Omega­3 195mg, EPA 30mg, DHA 154mg.

Овој производ содржи рибино масло и соја.

Не е додадено сол, не содржи квасец, глутен, пченица и млечни состојки. Без вештачки бои, конзерванси и ароми.

Една капсула на ден со храна. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице. Се советува Pregnazon Complete да се зема на полн стомак.

Состав: Natural Beta Carotene 400μg, Vitamin D (400iu) 10μg, Vitamin E (18,5iu) 12,5mg, Vitamin C 50mg, Thiamin (vitamin B1) 2mg, Ribofl avin (vitamin B2) 1,5mg, Niacin (vitamin B3) 10mg, Vitamin B6 5mg, Folic Acid 400μg, Vitamin B12 3μg, Biotin 75μg, Pantothenic Acid 3mg, Vitamin K 37,5μg, Calcium 62,5mg, Iron† 20mg, Magnesium 75mg, Zinc 7,5mg, Iodine 75μg, Copper 0,5mg, Selenium 27,5μg, Fish Oil 300mg, which Provides: Omega­3 195mg, EPA 30mg, DHA 154mg.