AmosVital Magnesium директ 350mg – кесички во прав

200 ден

Достапност: Нема на залиха

Бесплатна достава!

Кесички за директна употреба со вкус на портокал. АКЦИЈА 20 + 10 кесички подарок

Нема на залиха

За брзо и директно снабдување на организмот со магнезиум каде и да сте (без растворање). Со вкус на портокал.

100% дневно снабдување со магнезиум.

МАГНЕЗИУМ ГРАДИТЕЛ НА ЖИВОТ

Магнезиум е еден од најважните хемиски елементи за правилно одвивање на многу физиолошки процеси во човечкиот организам.

Магнезиумот е важен за срцето, мускулите и метаболизмот. Помага при грчеви и ја подобрува циркулацијата. Го надополнува недостатокот на магнезиум кај трудници и спортисти.

Дневна употреба на Mg е 350mg

Употреба: Една кесичка дневно директно во уста.