Health Aid GarciaSlim таблети за слабеење

1,115 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Формулацијата го содржи најпознатото тропското овошје одгледувано во Југоисточна Азија, Индонезија и Африка Garcinia Cambogia, 60% хидроксицитрична киселина (ХЦК), ѓумбир и хром кои учествуваат во поддршката за нормален метаболизам на хранливите материи.

Бренд:Health Aid
Сподели:

Формулацијата го содржи најпознатото тропското овошје огледувано во Југоисточна Азија, Индонезија и Африка Garcinia Cambogia, 60% хидроксицитрична киселина (ХЦК), со хром кој учествува во поддршката за нормален метаболизам на хранливите материи. Екстрактот од тропското овошје Garcinia Cambogia природно содржи активно соединение кое се нарекува хидроксицитрична киселина (ХЦК). Garcia Slim на HealthAid ја комбинира силата на екстратот од Garcinia Cambogia со ѓумбир и хром.

Состав во две таблети: Garcinia Cambogia Fruit Extract [standardised to min 60% HCA] 650mg, Chromium (as chromium chloride) 50μg, Ginger Root Extract [standardised to min 5% gingerols] 5mg.

Побарајте совет од соодветно квалификувано лице пред да го земете овој суплемент доколку земате други лекови, ако сте бремени или доите.

Без квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол вештачки бои, конзерванси и ароми

Возрасни една таблета на ден, препорачливо 30 минути пред оброк. Може да се зголеми на две таблети само ако е препорачано. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалифику­ва­но лице.