Health Aid Eye Vit Plus

1,240 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

EyeVit Plus обезбедува хранлива поддршка за да го одржи нормалниот вид. Специјална формула комбинирана со омега-3, витамин А и цинк.

Бренд:Health Aid
Сподели:

EyeVit Plus обезбедува хранлива поддршка за да го одржи нормалниот вид. Специјална формула комбинирана со омега-3, витамин А и цинк.

Очите се витaлен сетилен орган, одговорен за видот. Добриот вид е важен дел од добросостојбата, а како што старееме и значаен фактор за одржување на квалитетот на животот. Правилната исхрана е суштинска за одржување на здравјето и функционирањето на вашите очи. EyeVit Plus содржи витамин А, цинк и DHA кои придонесуваат да се одржи нормалниот вид.

Состав: Beta­carotene 6mg, Vitamin A (2664 iu) 800μg, Vitamin D3 (400 iu) 10μg, Vitamin E (22 iu) 15mg, Zinc 10mg, Citrus Bioflavonoids 60mg, Bilberry Powder 100mg, Grape Seed Extract 100mg, Lutein 10mg, Zeaxanthan 500μg, Omega­3 (Natural TG) 400mg Which provides EPA (Eicosapentaeonic acid) 80mg, DHA (Docosahexaeonic acid) 160mg.

Овој производ содржи рибино масло и соја.

Не е додадено шеќер или сол. Без квасец, глутен, пченица, млечни состојки, вештачки конзерванси и ароми.

Ве молиме прво да се обратите за професионален совет пред да го користите овој производ како додаток на исхрана и тоа доколку сте бремени или планирате во скоро време да забремените или пак ви препишале некакви лекарства.

За возрасни и деца над 14 години, една капсула на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.