Medela Контактни штитови за брадавки S/M

(1 оценка и коментар)

Достапност: Нема на залиха

Бесплатна достава!

Имате проблем со зарамнети, вовлечени, болни или испукани брадавици?

Силиконските брадавици на Медела ќе Ви овозможат да го доите вашето бебе и покрај овие проблеми. Специјално дизајниран облик за контакт на бебето со природниот мирис на кожата на мајката. Достапни во пар во заштитна кутија, две rолемини.

Шифра: N/A
Availability: outofstock
Бренд:Medela
Сподели:

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Начин на употреба: Измијте ги рацете со сапун и вода, исчистете ја градата и околниот дел. Навлажнете ја силиконската брадавка со вода да се залепи добро на градата. Притиснете го врвот така што тој да дојде скоро наопаку завртен и фатете ги крилцата на брадавката. Покријте ги дупчињата со средниот прст и поставете ја над вашата брадавица. Отворениот дел треба да е свртен кон носето на бебето. Проценете ја големината на вашата брадавица така што сил. б. да легнува удобно, а брадавицата лесно да се смести во шуплината без притискање.

Состав: силикон. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

  1. Анџи

    Ова е единствено решенио во мојата ситуација со особено сензитивни брадавици што инаку не би можела да ги заштитам а болката не се поднесува.

Напиши оценка и коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.