Sinuxin помош при воспалени синуси

480 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Синуксин се употребува за третман (ублажување) на воспаление на синусите и носната шуплина како и на останатите дишни и респираторни патишта.

Сподели:

Кога носниот секрет подлежи на промени поради некаков надворешен фактор (загадување, алергии, вируси, бактерии), тесниот отвор кој ја разделува носната шуплина се запушува, што пак може да предизвика:

Појава на течен секрет
Чувство на тежина во пределот околу очите
Затнат нос
Чувство на тешка глава кога се наведнувате нанапред
Препорачана употреба:
Возрасни: една кесичка три пати дневно;
Деца од 3 години и возрасни: една кесичка, еднаш до два пати дневно
Содржината од кесичката растворете ја во вода или овошен сок.