Health Aid Omegazon 30 капсули

985 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Omegazon се капсули со високо ниво молекуларно дестилирана Омега-3 750mg, богата со ЕПА/ДХА, нема вкус, антирефлуксна формула, 100% природна, без нечистотии, помага да имате нормално функционирање на срцето.

Omegazon се капсули со високо ниво молекуларно дестилирана Омега-3 750mg, богата со ЕПА/ДХА, нема вкус, антирефлуксна формула, 100% природна, без нечистотии, помага да имате нормално функционирање на срцето.

Специјално формулиран со користење на двочекорен молекуларен процес на дестилација за да се добие почиста форма на рибино масло, практично ослободенo од сите познати нечисто­тии, како што се диоксини, ПЦБ слични на диоксини, фурани, жива и олово кои што обично се сретнуваат кај рибите. Капсулите Omegazon содржат норвешко рибино масло за да се обез­бе­ди високо концентриран изворна Омега-3 незаситени масни киселини ДХА помага да се одржи нормален видот. Omegazon ги нуди поволностите на една антирефлуксна формула ко­ја што помага да се отстрани било каков непријатен вкус по неговата употреба. Меѓудругото помага да се воспостави нормална функција на срцето.

Состав: Fish Oil concentrate 1250mg, EPA (Eicosapentaeonic acid) 425mg, DHA (Docosahexaeonic acid) 325mg, Total Omega­3 polyunsaturates 750mg, Vitamin E (d­alpha tocopherol) 7.5mg.

Овој прозвод содржи рибино масло и соја.

Не содржи вештачки бои, конзерванси и ароми

За возрасни и деца над 14 години, една до три капсули на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.