Health Aid Bee Propolis таблети

1,068 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Bee Propolis 1000мг, претставува 100% чист екстракт, стандардизиран за орална употреба. Прополисот се смета за чудо на природата. Прополисот содржи протеини, амино киселини, витамини, минерали и флавоноиди.

Бренд:Health Aid
Сподели:

Bee Propolis 1000мг, претставува 100% чист екстракт, стандардизиран за орална употреба.

Прополисот се смета за чудо на природата, претставува смолеста материја, собран од страна на пчелите и се користи во нивниот пчеларник за да ги одржи здрави. Прополисот содржи протеини, амино киселини, витамини, минерали и флавоноиди.

Состав: Bee Propolis Extract 3:1 (Equivalent to 1000mg of Raw Propolis) [standardised for min of 3% chrysin, galangin and picocembrin content] 333mg.

Не се препорачува за астматичари и луѓе кои страдаат од алергии, бидејќи може да предизвика тешки алергиски реакции.

Не содржи квасец, глутен, пченица, соја, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 12 години една до 4 таблети на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалифику­ва­но лице.