Health Aid Day Vit probio таблети

910 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Day-vit® Probio е добро балансирана мултивитаминска и минерална формула со додадени две милијарди пробиотици од соевите лактобацилус и бифидобактериум, збогатен со CoQ10.

Day-vit® Probio е добро балансирана мултивитаминска и минерална формула со додадени две милијарди пробиотици од соевите лактобацилус и бифидобактериум, збогатен со CoQ10.

Состав: Vitamin A (as beta carotene) 800μg, Vitamin D 5μg, Vitamin E (natural source) 10mg, Vitamin C 60mg, Thiamin (vitamin B1) 1.4mg, Riboflavin (vitamin B2) 1.6mg, Niacin (as nicotinamide) 18mg, Vitamin B6 2mg, Folic acid 200μg, Vitamin B12 1μg, Biotin 150μg, Pantothenic acid 6mg, Vitamin K 30μg, Calcium 100mg, Phosphorus 50mg, Iron 14mg, Magnesium 50mg, Zinc 15mg, Iodine 150μg, Copper 1000μg, Manganese 2mg, Potassium 5mg, Selenium 100μg, Chromium 40μg, Molybdenum 50μg, Chloride 5mg, Choline Bitartrate 50mg, Inositol 100mg, Rutin 8mg, Lutein 2mg, Hesperidin Complex 20mg, Papain 6mg, Bromelain 5mg, Apple Pectin 5mg, Silica 3mg, CoQ10 5mg, Probiotic cultures [Acidophilus, Bifidobacterium Bifidus, Lactobacillus Rhamonosus] 2billion.

Овој производ содржи железо кој ако се земе премногу може да им наштети на многу мали деца.

Не е додадено квасец, глутен, пченица, соја и млечни производи, вештачки бои, конзерванси и ароми. Погодно за вегетаријанци.

Возрасни и деца над 14 години една таблета на ден со јадење. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалификувано лице.