Health Aid CranProbio 30 капсули

1,116 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

CranProbio е додаток на исхрана со висока концентрација на пробиотски соеви од Lactobacillus и Bifidobacterium, каде исто така се комбинирани со брусница и цитрон.

CranProbio е додаток на исхрана со висока концентрација на пробиотски соеви од Lactobacillus и Bifidobacterium, каде исто така се комбинирани со брусница и цитрон.

Особините на овошјата се повеќекратни:

Брусницата има својства да овозможи висока киселост што создава непријателска средина за Escherichia coli и другите микроорганизми, кои се одговорни за предизвикување на цистити и вагинити.

Цитронот се издвојува со актуелна поддршка на кисела средина, учествува во зајакнување на ѕидовите на крвните садови и имунитетот.

Пробиотиците од соевите на Lactobacillus и Bifidobacterium се доминантно присутни во нормалната цревна микрофлора.

Состав: Probiotic Blend (Lactobacillus acidophilus, Bifi dobacterium lactis, Bifi dobacterium bifi dum) 5 Billion, Cranberry Powder 500mg, Grapefruit Powder 250mg.

Доколку користите статини ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој додаток на исхрана.

Не се додадени вештачки бои, конзерванси и ароми.

Возрасни и деца над 12 години една капсула на ден, како што е препорачано, по можност на празен желудник. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку пропишано од соодветно квалификувано лице.