Health Aid Male Max таблети

2,090 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Напредна, целосно природна, синергетска мешавина на билки, специјално избрани да ја поддржуваат машката лична благосостојба. Male Max претставува потентна мешавина од муира пуама, гуарана, американска џуџеста палма, кадифен грав и мака.

Напредна, целосно природна, синергетска мешавина на билки, специјално избрани да ја поддржуваат машката лична благосостојба.

Male Max претставува потентна мешавина од муира пуама, гуарана, американска џуџеста палма, кадифен грав и мака.

Во Male Max се содржани најдобрите три растенија во светот и тоа заедно со масло од семки од тиква. Муира пуама кај индијанците од Aмазон познато е како дрво за потенција. Тоа е едно од најскапоцените дрва на дождовната шума. Неодамна ова растение побуди голем интерес кај истражувачите во Франција посебно оние кои ги истражуваат неговите благодети. Корејскиот женшен е познат уште како крал на растенијата и повеќе од 5000 години е ценет од Кинезите. Тој е најчесто користено растение во светот. Бобинката од американска џуџеста палма потекнува од Флорида и пред се била откриена од домородните американци. Сега е едно од најпопуларните растенија кои се користат како додаток на исхрана во САД, а неодамна е прифатено и во Европа.

Состав: Korean Ginseng Standardised Extract 2:1 (Panax ginseng root, min 5% ginse­nosides) [Eq. to 500mg powder] 250mg, Ashwagandha Standardised Extract (Withania som­nifera root, min 1.5% withanolides, 1% alkaloids) 150mg, Velvet Bean 4:1 Extract (Mucuna pruriens seed) 100mg, Muira Puama 4:1 Extract (Ptychopetalum olacocides seed) 100mg, Guarana 4:1 Extract (Paullina cupana seed) 100mg, Pumpkin 4:1 Extract (Cucurbita pepo seed)100mg,Damiana4:1Extract (Turneraaphrodisicaleaf)100mg,Cinnamon Extract (Cin­namomum zeylanicum bark) 100mg, Maca 5:1 Extract (Lepidium meyenii root) 100mg, Pussy Willow 4:1 Extract (Salix nigra bark) 60mg, Kola Nut 4:1 Extract(Cola acuminate seed) 50mg, Puncture Vine Standardised Extract (Tribulus terrestris fruit and root, min 40% saponins) 25mg, Saw Palmetto Standardised Extract (Serenoa repens berry, min 40­45% fatty acids) 25mg.

Ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој суплемент (додаток на исхрана) доколку примате лекови или страдате од висок крвен притисок. Овој производ содржи кофеин.

Не содржи квасец, глутен, пченица, скроб, сол и млечни производи. Погодни за вегетаријанци и вегани.

Возрасни над 16 години една таблета (ако е препорачано може да се зголеми на две таблети). Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.