Health Aid Prostavital капсули за мажи

1,049 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Prostavital овозможува нутритивна поддршка за здравјето и благосостојбата на мажите, oригинална комбинација од цинк, селен, витамин Е. Цинкот придонесува за нормално ниво на тестостерон во крвта, а селенот за нормална сперматогенеза, витаминот Ц учествува во нормално функционирање на имунолошкиот систем.

Бренд:Health Aid
Сподели:

Prostavital овозможува нутритивна поддршка за здравјето и благосостојбата на мажите, oригинална комбинација од цинк, селен, витамин Е.

Специјално формулиран да обезбеди оригинална комбинација од цинк кој придонесува за нормално ниво на тестостерон во крвта и селен кој, пак, придонесува за нормална сперматогенеза. Витаминот Ц придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем.

Не содржи ГМО, скроб и млечни состојки. Не содржи вештачки бои, конзерванси и ароми.

Состав: Vitamin E (66 iu) 60mg, Vitamin C 120mg, Vitamin B6 6mg, Magnesium 100mg, Zinc 15mg, Chromium 50μg, Copper 0.5mg, Selenium 50μg, Lycopene 3mg, L­-Alanine 50mg, L­-Glutamic Acid 200mg, Wheatgerm Oil 90mg, Pumpkin Seed Oil 200mg, Lecithin 100mg, Stinging Nettle 5:1 Extract (Ultra Diocia Root) 10mg, Saw Palmetto Berries 12:1 Extract (Serona repens berries) 30mg, Pygeum Africanum bark 5mg.

Ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој додаток во случај ако примате било кој препишан лек.

Овој производ содржи соја и глутен.

Возрасни и деца над 16 години една капсула на ден после оброк. Да не се надминува препорачаната дневна доза.