Health Aid Serrapeptase 60 000IU капсули

935 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од свилената буба. За да излезе свилената буба од својот кожурец, го користи сопствениот протеолитички ензим serrapeptidase. Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво. Ги разложува интермедијерните воспалителни содржини и дејствува на нив.

Воспалителните процеси почнуваат да достигнуваат размери на епидемија и се се почести. Воспалението, во нормални околности е нормален акутен одговор на организмот кон оштетувања од различна природа (физичка, хемиска, биолошка). Воспалителниот процес ако не се третира со соодветен третман понекогаш преминува во хронично воспаление кое потоа развива различни потешкотии кои можат да го нарушат квалитетот на животот.

Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од кожуроцет на свилената буба која прв пат е култивирана во Кина пред 5000 години. Како излегува свилената буба од својот кожурец кога ќе ја заврши метаморфозата? Тие користат дигестивен ензим познат како serrapeptidase или познат како serrapeptase, кој игра значајна улога во разградбата на нивната обвивка од која треба да се ослободат и да почнат да функционираат.

Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво. Ги разложува интермедијерните воспалителни содржини и дејствува на нив.

Состав: Serrapeptase 60,000iu

* Не содржи глутен, пченица, млечни производи, шеќер, сол, вештачки бои, конзерванси и ароми.

** Додатоци во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.

Возрасни и деца над 12 години, една капсула дневно на празен стомак. Не го надминува препорачаниот дневен внес, освен ако не е препорачан од соодветно квалификувано лице.