Sinomarin Plus Algae 100 ml спреј со алги

525 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Состав: Морски алги + Dexpanthenol + 2,3% NaCl хипертоничен р-ор од морска вода.

Опис: Назален спреј за третирање на Алергиски Ринитис со нормална пумпица под притисок за возрасни и деца над 12 години.
Начин на употреба: 1-2 прскања во секоја ноздра 2-3 пати дневно.