Young Derm Сапун наменет за хигиена и нега на мрсна и проблематична кожа

95 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

PH 5,5

Young Derm сапунот е наменет за хигиена и за нега на мрсна и на проблематична кожа. Содржи активна компонента цинк PCA (Zinc pyrrolidone carboxylic acid) која длабински ја отстранува нечистотијата и мрснотијата од кожата. Формулацијата има избалансирана pH 5,5, слична со онаа на самата кожа, што помага во одржувањето на липидниот заштитен слој на кожата. Глицеринот ја одржува хидратацијата на проблематичните делови на кожата. Оваа комбинација на активни компоненти и синтетска сапунска база е прилагодена за чувствителна и проблематична кожа.