Sattwa поливитамински крем за ден 55ml

375 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Единствената комбинација на активни компоненти, витамините А, Е, Ф и Д-пантенолот, маслото од јојоба и од пченични ’ркулци гарантира идеална избалансираност на липидите во кожата и се спречува нејзината дехидратација. Со употреба на кремот се овозможува целосна и ефикасна заштита и нега во текот на целиот ден.

Производот е дерматолошки тестиран.