Health Aid Hair-Vit таблети

885 ден

Достапност: На залиха

Бесплатна достава!

Косата воглавно е изградена од фиброзен протеин наречен кератин (кој се наоѓа во ноктите и горниот слој на кожата). На косата, како и на фоликулите на скалпот им се потребни хранливи материи за нејзина ревитализација и одржување нa квалитетот.

Косата воглавно е изградена од фиброзен протеин наречен кератин (кој се наоѓа во ноктите и горниот слој на кожата). На косата, како и на фоликулите на скалпот им се потребни хранливи материи за нејзина ревитализација и одржување нa квалитетот .

Hair-Vit е формула која обезбедува одржување и нега на нормална коса, богата со биотин и цинк.

Биотинот и цинкот придонесуваат да се одржи нормална и здрава коса. Соодветни се и за мажи и за жени.

Состав: Thiamine (Vitamin B1) 10mg, Riboflavin (Vitamin B2) 10mg, Niacin (As nicotinamide) 18mg, Vitamin B6 5mg, Vitamin B12 2μg, Biotin 20μg, Pantothenic Acid 10mg, Iron 12mg, Zinc 2mg, Choline Bitartrate 50mg, Inositol 50mg, Para Amino Benzoic Acid (PABA ) 10mg, Yeast 100mg, Hydrolysed Gelatine Powder 50mg, Lecithin 20mg, L-­Cysteine Hydrochloride 30mg, DL­-Methionine 30mg.

Овој производ содржи соја и квасец.

Возрасни и деца над 16 години, една капсула на ден со појадок. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалификувано лице.

Не содржи глутен,пченица и млечни состојки. Не содржи вештачки бои,конзерванси и ароми

Овој производ содржи железо, кое доколку се зема прекумерно може да биде штетно за многу мали деца.