geske makedonija
GESKE® Германската револуција во негата на кожата од сега достапна и во Македонија

GESKE® благодарение на напредно користење на AI технологијата за Вас прави персонализирана дневна рутина за беспрекорна нега на Вашето лице.

Во светот на убавината и негата на кожата, глобално сите зборуваат за новиот, револуционерен бренд. Станува збор за германскиот бренд GESKE® German Beauty Technology кој поставува нови стандарди во козметичката индустрија нудејќи иновативни и достапни апарати за нега на кожа кои може да ги употребувате од комфорот на Вашиот дом.

Широката палета на револуционерните козметички апарати за нега е засилена и надополнета и со најразлични козметички производи за нега на различните типови на кожа.

GESKE® ги спојува во едно холистичкиот пристап, технолошките иновации, ергономскиот дизајн и препораките на дерматолозите и на тој начин го унапредува и го искачува на едно повисоко ниво целокупниот концепт за нега на кожата. Во прилог на тоа сведочат и бројните престижни награди за иновација кои ги освојува компанијата. Во понудата на GESKE® можете да пронајдете апарати со различни намени: за чистење на кожата, за масажа и нега на лице, апарати со микро иглички, anti-age апарати со микро струја и сл. Квалитетот и достапните цени, како и паметната апликација на GESKE® SmartAppGuided™ која нуди персонализирани дневни рутини ја издигнуваат секојдневната нега на едно повисоко ниво и им овозможуваат на сите жени да можат да си дозволат беспрекорна лична нега на своето лице во зависност од нивните специфични потреби. Секој апарат од GESKE® може да се употребува за различни состојби на кожата.

Иновативни решенија за убавина

Она што го издвојува GESKE® и го прави посебен је иновативната линија на апарати за негата на кожа. Изборот на соодветните апарати за нега на кожа во зависност од Вашите лични потреби и специфичности на Вашата кожа од сега можете да го препуштите на паметната и бесплатна апликација која е достапна за сите.
Покрај тоа што ја скенира кожата, GESKE® AI технологијата оди чекор понапред и го користи најдоборото од оваа технологија за да направи детална анализа на Вашата кожа и за Вас да изработи комплетно персонализирана дневна рутина за нега. Апликацијата е смислена како Ваш помошник и водич и е тука за Вас, да Ви помогне во избор на производи, како и понатаму преку видеа да Ве води чекор по чекор како да ги употребувате апаратите и козметичките производи.

Долготрајност и достапни цени

Германскиот бренд GESKE® е горд со својата креација на производи наменети за долготрајна употреба. Гаранцијата на производите трае и до 15 години. Квалитетната нега на кожа од сега благодарение на GESKE® може да си ја дозволат сите, благодарение на достапните цени. Придружете се на големото и брзо растечко семејство на презадоволни корисници на производите на GESKE® и дозволете си да бидете негувани и здрави од комфорот на Вашиот дом. Откријте го најпаметниот начин за грижа на Вашата кожа и одберете ги GESKE® производите специјално наменети за Вашата персонализирана дневна рутина.

Овој веб сајт користи веб колачиња. Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашиот веб сајт. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашиот веб сајт. Политика за колачиња
СЕ СОГЛАСУВАМ
не се согласувам