семе од бел трн силимарин
Силимарин

Замастен црн дроб „тивка болест“ која бара природно решение?

Ако сте еден од оние кои  во својата исхрана често внесуваат бел леб, тестенини, компир, пченка, концентриран шеќер и транс масти, кои сакаат да консумираат алкохол, а имате недоволни физички активности, многу е веројатно дека ќе имате замастен црн дроб.  Ако сте направиле крвна слика веќе имате зголемен холестерол и триглицериди, а постојано се чувствувате …

Повеќе
Овој веб сајт користи веб колачиња. Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашиот веб сајт. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашиот веб сајт. Политика за колачиња
СЕ СОГЛАСУВАМ
не се согласувам