добар протеин
Општо здравје, Протеини

Како да го одберете идеалниот протеин

Во моментот една од најактуелните теми поврзана со здравиот начин на живот и различните режими на исхрана се протеините и нивната употреба во нашето секојдневие. На пазарот се нудат најразлични протеински додатоци со различно потекло и намена. Прашањето е како да го препознаете „вистинскиот“ за Вас во морето производи што ќе ги задоволи сите ваши …

Повеќе
здрави очи, болести на очите
Општо здравје

6 работи кои вашите очи можат да ви ги кажат за вашето здравје

Велат дека “очите се позорец на душата”, сепак, истражувањата покажуваат дека нашите очи би можеле да бидат прозорец на нашето целокупно здравје.   Нашите очи можат да дејствуваат како сигнали за различни здравствени состојби, па важно е да обрнеме внимание на нивното здравје.   Ова се 6 работи на кои треба да внимавате.  1. Црвенило   Црвенилото е …

Повеќе
Овој веб сајт користи веб колачиња. Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашиот веб сајт. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашиот веб сајт. Политика за колачиња
СЕ СОГЛАСУВАМ
не се согласувам