Железото е минерал кој е дел од протеинот Хемоглобин кој го носи кислородот од белите дробови до сите делови од нашето тело. Препаратите на база на железо се препорачуваат кај сите врсти железо дефицитарни анемии како и кај одредени категории на лица во различни состојби кај кои е неопходен зголемен внес на железо за превенција на анемија како: крводарители, бремени жени, тинејџери, предвремено родени бебиња и тн.
Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 13 производи