Витаминот Е е витамин со антиоксидативно дејство важен за превенција на оштетување на ткивата и нивно стареење. Посебно се препорачува при изложеност на штетни надворешни фактори како на пр. пушење, загаден воздух и високо UV зрачење во текот на летните месеци. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 8 производи