За поддршка на здравјето на Вашите коски и одржување на здрав имун систем ги одбравме следните производи со Витамин Д. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.
Учествувајќи во метаболизмот на Калциум во организмот, Витаминот Д игра огромна улога во здравјето на коските и превенција од остеопороза. Ги намалува воспалителните процеси, учествува во имуниот систем како и во метаболизмот на глукоза.

Прикажани 22 производи