Еден од најмоќните антиоксиданти кој го штити организмот од слободни радикали, заштитувајќи го од оштетување на ткивата и зголемувањето на имунитетот, синоним за имунитет е Витаминот Ц. Од многубројните важни функции учестува во синтезата на колаген, L-карнитин и ја помага апсорбцијата на железото при третман на анемии. Препаратите се внимателно одбрани од реномирани фармацевтски компании. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 26 производи