Производи кои содржат Витамини од групата Б (витамин Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, Б7, Б9 и Б12 како посебни или како комбинирани препарати. Витамините од оваа група се важни за многубројни процеси во организмот како на пр: клеточен метаболизам, синтеза на црвени крвни клетки (спречување анемија) и тн. Индикациите и начинот на земање на одреден витамин од оваа група можете да ги прочитате во описот на секој производ посебно. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 25 производи