Спирулината е модро-зелена алга која претставува извор на протеини, железо и други минерали што и дава долга листа на состојби при кои таа може да биде делотворна како на пр. регулирање на крвен притисок, алергии на поленов прав, перидонтитис а се истражува и нејзиниот потенцијален ефект на имуниот систем, воспаленијата и вирусните инфекции. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 6 производи