Во групата на антиоксиданси е и Селенот кој го штити организмот од штетното влијание на слободните радикали и инфекции. Покрај тоа, Селенот е важен при репродктивните процеси, правилната функција на тироидната жлезда и формирањето на DNA. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 7 производи