Магнезиумот е минерал кој е кофактор во повеќе од 300 ензимски системи за одвивање на одредени процеси во телото како што се синтеза на протеини, правилна мускулна и нервна функција, контрола на шеќерот во крвта и регулација на крвниот притисок. Затоа, освен сам, се наоѓа во комбинација во препаратите кои се наменети за превенција и третман на тие состојби. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 15 производи