Минерал кој најчесто е во состав на препарати за одржување на електролитниот баланс и хидратација на организмот. Калиумот се препорачува во состојби на нагло губење на течности од телото како на пр. дијареа, повраќање, третман со лаксативи и диуретици и тн. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажување еден резултат