Калциумот е минерал чија главна улога од многубројните што ги има е одржување на структурата на коските и забите во нашиот организам. Во препаратите е сам или во комбинација на други витамини со кои има синергистичко дејство.Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 6 производи