Јодот е составен дел од тироидните хормони Тироксин(Т3) и Тријодтиронин (Т4) значајни за регулација на многу важни биохемиски реакции во нашето тело. Земањето на препарати со Јод освен при дисбаланс на овие хормони е значајно и при бременост и доење заради тоа што самиот Јод учествува во правилен развој на коските и мозокот. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи