Конезимот Q10 е една од неопходните компоненти на нашиот организам кој најмногу го има во срцевиот мускул, црниот дроб, панкреасот и бубрезите. Со своето антиоксидативно дејство најмногу се користи за превенција на срцеви заболувања, хиперлипидемија, а е во состав и на многу креми за подобрување на состојбата на кожата која старее. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 9 производи