Како минерал Цинкот учествува во: имуниот систем, создавањето и делбата на клетките и создавањето на протеини во нашиот организам. Поради тоа што нашето тело нема механизам за складирање на залиха од Цинк и поради неговите функции посебно се препорачува во состојби на нашиот организам при интензивна делба на клетките како што е бременост, детство, адолесценција како и при настинки. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 16 производи