Една од најкористените билки во препаратите за смирување е Валеријаната. Во комбинација со растенија со слично дејство Валеријаната се користи при состојби на стрес, несоници, главоболки за смирување на нервниот систем без несакани ефекти кои ги даваат лековите. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 8 производи