Белиот трн е растение од кое се добива група соединенија кои заеднички се именуваат како Силимарин. Силимаринот делува одлично на болести како хепатитис, цироза, жолтица, диајбет и други состојби, што го прави една од најдобрата поддршка на здравјето на црниот дроб. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 5 производи