Омега 3 е вид на полинезаситена масна киселина која учествува во градбата на мозочните клетки и има одредени важни функции во нашиот организам. Го поддржува здравјето на кардиоваскуларниот систем и штити од мозочен и срцев удар, ги намалува триглицеридите во крвта, го намалува ризикот за настанување на аритмии, може благо да го намали крвниот притисок и спречува создавање на наслаги во артериите за да не се запушат. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 17 производи