Најмоќниот природен антибиотик Прополисот или пчелин лепак е скапоцена течност која се користи за третман на разни заболувања. Се наоѓа во препарати за пиење – за третман на разни инфекции на дигестивниот тракт, инхалација – за третман на горни респираторни патишта, креми – за третман на разни кожни заболувања и тн. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 7 производи