Пробиотиците се живи микроорганизми (на пр. бактерии) кои се исти или слични со тие кои се нормално присутни во нашиот организам и имаат поволен ефект врз човековото здравје. Земање на препарати со пробиотици има повеќе бенефити меѓу кои: зголемување на имунитетот, намалување на дијареа, повраќање и други дигестивни проблеми и тн. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

    Прикажани 19 производи