Пивскиот квасец претставува одличен извор на Хром кој на организмот му е потребен за одржување на нормалните нивоа на шеќер во крвта. Исто така претставува извор на Б витамини, а се смета и дека делува како пробиотик поради што се користи за помагање на дигестијата. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

    Прикажани 2 производи